megszepitem.hu Kozmetika - Smink - Műköröm - Kézápolás

Műköröm lábra - Műköröm és manikűr

Néhány évvel ezelőtt még különlegességnek számított  lábműköröm. A vendégek nyáron nemcsak  a  szép lábaikat, de  a szépen díszített lábkörmeiket is szeretik mutogatni.


A lábkörömre épített műkörmöket nemcsak azok a vendégek veszik igénybe akiknek tökéletes a körmük, itt is lehet a kegyes csaláshoz folyamodni, és tökéletesnek tűnő körmöket készíteni. Télen sokaknak megnyomja a cipő a körmeiket ilyenkor felgyűrődik és hullámos lesz a felszíne, vagy a sok lakkozástól esetleg a gyógyszerektől elszíneződik körmük. Ezeket a kis szépészeti hibákat is tökéletesen lehet palástolni ezzel az eljárással. A lábköröm modellezésnek mint minden műköröm építésnek vannak alapvető szabályai. Csak egészséges lábon, illetve lábkörmön alkalmazható a modellezés. Fontos az is, hogy milyen cipőt  visel a vendég. Azok a cipők melyek a lábujjaknál szűkebbek, problémákhoz vezethetnek. A nyitott cipőkben a lábak nagyobb veszélynek vannak kitéve, pl: fizikai sérülések, de a körmöknek állandó kapcsolata van a levegővel, így azok nem szívnak magukba annyi nedvességet mint a zárt cipőkben, és folyamatosan szellőznek. Fontos tényező, hogy van-e vagy volt-e valamilyen fertőzése, mennyire izzadékony a lába.  A rendszeres lábápolással ezeket a problémákat kezelni lehet, éppen ezért csak azoknak a vendégeknek építek lábra műkörmöt akik folyamatosan karban tartják  a lábaikat. Az építés menete szinte ugyan az mint a műkörömnél, csak itt először a pedikűrrel kezdünk.

 



 

Címkék: lőrinc divat pestszentlőrinc köröm szépségszalon különlegesség pestszentimre 19.kerület xviii.kerület láb műköröm körömágyhosszabbítás lábműköröm ápolt láb díszített lábköröm xix.kerület elegáns műköröm zselés műköröm fekete ildikó műkörmös lenövés mentes 18.kerület

süti beállítások módosítása