megszepitem.hu Kozmetika - Smink - Műköröm - Kézápolás

Körömágy-hosszabbítás - Műköröm és manikűr

 

1. Az alaposan előkészített körmöt fertőtlenítem és savmentes primerrel átkenem a tökéletes tapadás érdekében.
 
 
 
2. A körömépítést a körömágy meghosszabbításával kezdem. Mivel hegyes körmöt építek, ügyelek rá, hogy a sablont az annak megfelelő formában tegyem föl. Igyekszem a megfelelő mennyiségű cover pink anyagot felvenni, melyet úgy helyezek le, hogy a gombóc részben a sablonon, részben a természetes köröm szabadszélén helyezkedjen el.
 
3. A meghosszabbított körömágyi rész kialakításánál figyeljünk arra, hogy a cover pink anyagunk a körömágyhoz közeledve teljesen elvékonyodjon, a sablonon pedig a mosolyvonal pontos negatívját formálja meg.
 
4. Finom gyöngyházfedést adok a körömágyi résznek.
 
 
 
 
 
 
5. A szabadszélt három színből hozom létre. Az ecsetemet egymás után mindhárom színbe mártva veszem föl azt a színes gombócot, amellyel aztán kialakítva a szabadszélt egy érdekes és harmonikus színátmenetet kapok.
 
6. A szabadszél kialakításánál igyekszem tökéletesen építeni a formát, hogy a csiszolási folyamatban minél kevesebb munkám legyen vele.
 
 
7. A mosolyvonal kialakítása itt már nem kerül különösebb erőfeszítésekbe, hiszen az anyag szinte magától beterül a helyére, feltéve, ha a körömágynál a mosolyvonal tökéletes negatívját alakítottuk ki!
 
 
8. A színes szabadszélre feketével lehelet vékonyan vonalakat húzok,mintha repedések volnának.
 
 
 
9. Egy kevés arany-pigmenttel a vonalak közét színesítem még.
 
 
 
 
 
 
10. A Clear anyaggal átfedem a teljes felületet, ügyelve közben a tökéletes C-ív kialakításra.
 
 
 
 
 
11. Átcsiszolom, formázom és finomítom a felületet.
 
 
 
 
 
 
12. A csodapolírozóval gyönyörű, tökéletes magas fényt adok.

 

 

( Nailpro )

Címkék: lőrinc műköröm pestszentlőrinc szépségszalon pestszentimre step by step 19.kerület körömdíszítés xviii.kerület körömágyhosszabbítás tartós köröm xix.kerület alkalmi köröm elegáns műköröm köröm minta fekete ildikó műkörmös menyasszonyi köröm körmösildi 18.kerület

süti beállítások módosítása