megszepitem.hu Kozmetika - Smink - Műköröm - Kézápolás

Amit a körömlakkokról tudni érdemes IV. - Műköröm és manikűr

A körömlakkok összetevőit illetően nem azonos az USA és az EU szabályozása, ebből aztán adódtak is problémák mostanság. Az EU-ban betiltották az egyik összetevőt az ún. DBP-t (Dibutylphthalate), annak egészségkárosító hatása miatt. Ez az USA-ban viszont nem tiltott összetevő. A néhány USÁ-ban készülő DBP-t tartalmazó érintett lakkmárka már elkezdett átállni az Európába szánt lakkok DBP-mentes gyártására, de ez egy lassú folyamat és a meglévő készletek nagyok. Olaszországban emiatt az egyik márkát le is szedették a szalonok polcairól. (Az összetevők minden lakkon az „Ingredients" alatt találhatók. Az Európában (pl. Luxemburgban) gyártott lakkokkal nincs ilyen probléma.)

Reméljük, hogy rövid körömlakk eszmefuttatásunkkal tudtunk segíteni abban, hogy a kedves olvasó megtalálja a számára „igazi" körömlakkot. 
(A Crystal Nails körömlakkok a fenti összes szempont figyelembevételével lettek megalkotva.)

Jákob Zoltán
Termékfejlesztő mérnök
Elite Cosmetix

( Szépítész )

Címkék: lőrinc műköröm pestszentlőrinc szépségszalon pestszentimre árlista 19.kerület körömdíszítés xviii.kerület láb műköröm körömágyhosszabbítás tartós köröm xix.kerület alkalmi köröm elegáns műköröm köröm minta fekete ildikó műkörmös anyagok és eszközök menyasszonyi köröm 18.kerület

süti beállítások módosítása