megszepitem.hu Kozmetika - Smink - Műköröm - Kézápolás

Műköröm - Műköröm és manikűr

Már az ókorban is  igény volt az ápolt szép körmökre. A  fáraók és családtagjaik aranyból készült műkörmöket húztak a saját körmeikre.

A műkörmök eredeti célja, hogy saját körmeinket meghosszabbítsuk, megerősítsük és persze, hogy széppé tegyük. A szépen és igényesen elkészített műkörömről a hozzá nem értők nehezen tudják megállapítani, hogy valódi vagy műköröm amit látnak.  Sokakban él az a tévhit, hogy a műköröm roncsolja  a sajátkörmöt. A jól elkészített műköröm erősebbé teszi az alatta lévő körmöket, hiszen védi a káros külső hatásoktól. A műköröm-technika folyamatosan fejlődik, a minél természetesebb körömanyagok elérésére törekszenek. Nagyon sok technikát a fogászatból vettek át, pl: a porcelánt és a zselét is. Mára már a terhesek is nyugodtan viselhetnek műkörmöket. A kémiai folyamatok minek hatására a műkörmök megkötnek néhány perc. Ez kizárja, hogy bármiféle  vegyi anyag fel tudjon szívódni.
A műkörmök mára igazi műalkotásokká váltak, minden köröm kézzel készített egyedi alkotás.
 

Címkék: lőrinc műköröm pestszentlőrinc kispest pestszentimre 19.kerület xviii.kerület körömágyhosszabbítás épített köröm xix.kerület alkalmi köröm elegáns műköröm francia műköröm zselés műköröm fekete ildikó műkörmös üvegköröm menyasszonyi köröm körmösildi műköröm technikák 18.kerület

süti beállítások módosítása