megszepitem.hu Kozmetika - Smink - Műköröm - Kézápolás

Paraffinos kézápolás - Műköröm és manikűr

A kiszáradt, repedezett, érzékeny bőrre tökéletes megoldás a paraffin kezelés. A paraffinos kezelés (virágviasz mélymeleg terápia) felfrissíti, puhává varázsolja, vitaminokban gazdaggá teszi kéz- és lábbőrünket.

A paraffint különleges illóolajokkal és E-vitaminnal gazdagítják. A kezelés alatt a meleg hatására az ápoló anyagok könnyen felszívódnak a megnyílt pórusokba. Már az első kezelés után, a kiszáradt és repedezett bőr láthatóan simábbá, rugalmasabbá válik. A kezelést mindig fertőtlenítéssel kezdjük ezután jön a bőrradír, majd a letisztult bőrre tápláló krémet kenünk ami a paraffinfürdő hatására mélyen behatol a bőrfelületbe. 2x 3 belemártjuk a kezeket nyitott ujjakkal a paraffinba, erre húzzuk rá a nylon kesztyűt majd a frottír kesztyűt és ettől érjük el a dunszthatást. 15 -20 perc után levesszük a frottír kesztyűt és a nylon kesztyűvel együtt húzzuk le a kihűlt és megdermedt paraffint.

 

Címkék: lőrinc műköröm pestszentlőrinc szépségszalon paraffin kézápolás pestszentimre 19.kerület érzékeny bőr xviii.kerület crystal nails férfi manikűr japán manikűr klasszikus manikűr xix.kerület alkalmi köröm leoldható műköröm fekete ildikó műkörmös körmösildi 18.kerület

süti beállítások módosítása