megszepitem.hu Kozmetika - Smink - Műköröm - Kézápolás

Vezető divat színek. - Műköröm és manikűr

A Pantone nemzetközi szervezet minden évben meghatározza a következő szezon vezető színeinek ajánlását. A nagy divatházak ezeknek az ajánlott színeknek a felhasználásával alakítják ki új kollekcióikat. Az idei tavaszra-nyárra az alábbi 10 élénk, életteli, kifinomult új színeket javasolják:

pantoneA divatszínek évszakról évszakra változnak. A tavaly oly népszerű kék és lila idén tavasszal-nyáron is vezető színek maradnak, de finomításon mentek keresztül és világosabb, vidámabb tónusban kerülnek előtérbe.
 

 

műköröm TIP őszAz ősz hangulatában a mélyebb, bronzos tónusok hódítanak 2009-ben.
A lényeg hogy fénylő és vadító körmöket fessünk:
 

– a népszerű brill aranyat bombázzuk meg egy kis sárgával
– a dögös vörösből készítsünk drámai, izzó körmöket
– menjünk el a sö­tétebb árnyalatok felé.



TIP télTélen a feketét dobjuk fel ezüstös, fényes, grafitos színekkel.  Használd a Brilliant gyöngyház színeket és a klasszikus fehéret is.

Bármely évszakról is legyen szó, az idén az alapszabály: ne fogd vissza magad, használd a színeket és a különböző hatásokat.  ( Crystal Nails)

Címkék: lőrinc divat műköröm pestszentlőrinc szépségszalon pestszentimre 19.kerület körömdíszítés xviii.kerület crystal nails akrilfestés xix.kerület alkalmi köröm elegáns műköröm fekete ildikó műkörmös műköröm árak körmösildi műköröm divat 18.kerület

süti beállítások módosítása