megszepitem.hu Kozmetika - Smink - Műköröm - Kézápolás

Színes porcelán díszítések. - Műköröm és manikűr


 

Műköröm díszítésA korábbi színes porcelános díszítések három dimenzióban a köröm belsejében is és abból kiállva is tündökölnek egy hónapig, de aztán eltávolításunk nehézségekbe ütközik, anélkül, hogy a teljes körmöt le nem áztatnánk (a porcelán körmök leszedése nem csak reszelővel lehetséges, a porcelán egy speciális folyadékban kb. fél óra alatt leáztatható). A legújabb porcelán díszítési technika azonban megoldja az utántöltéskor ezt a problémát is azzal, hogy a legújabb porcelán díszek szintén az elkészült köröm felületén nagyon laposan, de mégis három dimenziós hatást keltve készülnek (ehhez nagyon speciális színes porcelán anyag szükséges, ami a Crystal Nails-nél 2009-ben jött ki finom szemcsés, lassú porcelán porok formájában). Ezeknek a porcelán mintáknak a tetejére fényzselé kerül és cseréjük egy hónap múlva teljesen gyors és akadálymentes.

Hogy a legújabb körömdivat trendről mindig első kézben értesülj, válassz olyan műkörmöst, aki folyamatosan figyeli a világot, és folyamatosan továbbképzi önmagát.  ( Crystal Nails )

Címkék: lőrinc műköröm kispest szépségszalon pestszentimre 19.kerület körömdíszítés xviii.kerület stiletto körömágyhosszabbítás tartós köröm xix.kerület alkalmi köröm elegáns műköröm köröm minta fekete ildikó műkörmös menyasszonyi köröm műköröm díszítés köröm díszítés 18.kerület

süti beállítások módosítása