megszepitem.hu Kozmetika - Smink - Műköröm - Kézápolás

Amit a körömlakkokról tudni érdemes II - Műköröm és manikűr

A lakkozás egyenletességéhez (csíkozás- és foltmentességéhez) nem elegendő a jó minőségű lakk az üvegben; de a bele kerülő ecsetnek nagyon sok (400-500) vékony szálból állónak kell lennie és a szép munkához a kupak formájának is nagyon kézreállónak kell lennie. A nagy versenyzők csak ilyen lakkokat használnak, ráadásul a versenyen a tökéletes lakkozás érdekében mindenféle titkos praktikákat is bevetnek (ezeket egy jó versenyfelkészítő képzésen lehet elsajátítani.)
Ha már a lakkos üvegnél tartunk; az a jó lakk, aminek nem kopik le az üvegéről a felirat vagy a kupakjáról a festék, mert egy csúfos állapotú üvegecske rossz benyomást tehet a vendégre. A minőségi finomságokba tovább bonyolódva az olyan banális részletek is fontosak, hogy az üvegben lévő két rozsdamentes rázó-golyó a lakkok többségénél túl kicsi, így nehezebben rázhatók fel, ami kezdetben fedési problémát később sűrűségi gondot okoz.

Jákob Zoltán
Termékfejlesztő mérnök
Elite Cosmetix

( Szépítész )

Címkék: lőrinc műköröm pestszentlőrinc kispest szépségszalon pestszentimre 19.kerület körömdíszítés francia manikűr xviii.kerület férfi manikűr japán manikűr körömágyhosszabbítás xix.kerület alkalmi köröm elegáns műköröm anyagok és eszközök menyasszonyi köröm körmösildi 18.kerület

süti beállítások módosítása