megszepitem.hu Kozmetika - Smink - Műköröm - Kézápolás

Mezítlábas kalandjaink II. - Műköröm és manikűr

Pediköröm építés előtt sose áztassunk, ugyanis a természetes körömlemez megszívja magát vízzel és nem tapad hozzá kellőképpen sem zselé sem pedig porcelán.
A jól előkészített természetes körmöket bevonhatjuk Easy Off zselével - ezzel az anyaggal még a kezdők is hibátlan minőségű munkát tudnak kiadni a kezük alól. Körömdeformitás esetén az optikai korrekciót felsablonozással, normál építő zselével vagy porcelánnal végezzük.
A gyönyörű lábkörmök elkészítése után enyhe csillámos testápolóval krémezhetjük a vendégünk lábfejét - s ezzel egy maximális, prémium kategóriájú szolgáltatást nyújtottunk neki.
Ne feledjük, a munkánk minősége egyben a tevékenységünk élő hirdetése is. A hibátlan látvány meghozza a gyümölcsét új vendégekben és bevétel növekedésben egyaránt.
Ennél izgalmasabb szakmai kihívást egy mezítlábas kaland aligha ígérhet!
B.E. ( Crystal Nails )
 

Címkék: lőrinc műköröm pestszentlőrinc szépségszalon henna pestszentimre 19.kerület körömdíszítés francia manikűr xviii.kerület japán manikűr körömágyhosszabbítás lábműköröm köröm erősítés xix.kerület alkalmi köröm elegáns műköröm zselés műköröm menyasszonyi köröm 18.kerület

süti beállítások módosítása