megszepitem.hu Kozmetika - Smink - Műköröm - Kézápolás

Mezítlábas kalandjaink I. - Műköröm és manikűr

A nyári időszakban elengedhetetlen a rendszeres lábápolás még azoknak is, akik télen szinte sosem járnak pedikűröshöz.
A szebbnél-szebb szandálokban papucsokban siralmas látványt nyújt az ápolatlan lábköröm vagy a megvastagodott sarokbőr. Mindezek mellett pedig gombamód szaporodnak a különféle lábbőr- és körömbetegségek is. Ezek gyógyítását azonban mindig bízzuk bőrgyógyászra! A gombás lábkörömre sose építsünk pedikörmöt se zseléből, se porcelánból csak azért, hogy ne látszódjék mi van alatta. Ezzel ugyanis sokkal nagyobb kárt okozunk, mint amennyi haszna lenne az esztétikai takargatásnak.
Egy alapos hűsítő lábfürdő után tegyük rendbe a talp bőrkeményedéseit, majd a lábkörmöket vegyük kezelésbe. A luxus érzete fokozására a lábfürdőbe tegyünk virágszirmokat, friss menta levelet vagy citrom karikákat. A letapadt cuticulát óvatosan kaparjuk fel, szükség szerint vágjuk vissza, majd lakkozzuk.
B.E  ( Crystal Nails )

Címkék: lőrinc műköröm pestszentlőrinc szépségszalon henna pestszentimre 19.kerület körömdíszítés francia manikűr xviii.kerület japán manikűr körömágyhosszabbítás lábműköröm köröm erősítés xix.kerület alkalmi köröm elegáns műköröm zselés műköröm menyasszonyi köröm 18.kerület

süti beállítások módosítása