megszepitem.hu Kozmetika - Smink - Műköröm - Kézápolás

Műköröm és manikűr - 2010. 24. hét

Igen nagy különbség van a haj és a bőr festésére szolgáló henna között. A hajfestésre való henna színe nem elég erős ahhoz, hogy a bőrünket megfogja, és ráadásul adalékokat is tartalmazhat. A hajra való henna általában kevésbé finom őrlésű és a színe szürkés, barnás. Ne feledjük azt sem, hogy a jó minőségű henna is könnyen megromlik ha nem megfelelő módon csomagolják vagy tárolják. Ha fény éri, színe elkezd fakulni és kevésbé fogja meg a bőrt. ( Sumita Batra )

Címkék: szépségszalon henna body art 19.kerület hennafestés xviii.kerület xix.kerület fekete ildikó műkörmös csillám tetoválás fekete henna glitter tattoo art glitter körmösildi esküvői testfestés henna tattoo esküvői henna henna testfestés disco tetoválás 18.kerület henna hennafestés

A henna élénkzöld bokor szerű gyógynövény, melynek aratása akkor kezdődik mikor a virágok megjelennek rajta. A felsőbb hajtásokról származó levelek adják a legerősebb festékanyagot, ezért ezt elsőként szárítják meg. Ebből készül az első osztályú henna por , amelyet csak a bőr festésére használnak. A 100% -os henna nem allergizál és felvitele teljesen fájdalom mentes.

A mehndi aligha tartozik a gyorsan múló divatok közé.  A hennapépet, amelyet az összezúzott hennalevélből készítenek, már ötezer évvel ezelőtt is használták testfestés céljára. A hennával való testfestés számos ország és vallás területén ismeretes. Áldásnak tekintik a hennát, amelynek hatalmában áll, hogy szerencsét és gazdagságot hozzon viselőjének.

Címkék: lőrinc pestszentlőrinc szépségszalon henna pestszentimre body art hennafestés xviii.kerület xix.kerület fekete ildikó műkörmös csillám tetoválás fekete henna esküvői testfestés henna tattoo esküvői henna henna testfestés uv tetfestés 18.kerület henna hennafestés

A nyári időszakban elengedhetetlen a rendszeres lábápolás még azoknak is, akik télen szinte sosem járnak pedikűröshöz.
A szebbnél-szebb szandálokban papucsokban siralmas látványt nyújt az ápolatlan lábköröm vagy a megvastagodott sarokbőr. Mindezek mellett pedig gombamód szaporodnak a különféle lábbőr- és körömbetegségek is. Ezek gyógyítását azonban mindig bízzuk bőrgyógyászra! A gombás lábkörömre sose építsünk pedikörmöt se zseléből, se porcelánból csak azért, hogy ne látszódjék mi van alatta. Ezzel ugyanis sokkal nagyobb kárt okozunk, mint amennyi haszna lenne az esztétikai takargatásnak.
Egy alapos hűsítő lábfürdő után tegyük rendbe a talp bőrkeményedéseit, majd a lábkörmöket vegyük kezelésbe. A luxus érzete fokozására a lábfürdőbe tegyünk virágszirmokat, friss menta levelet vagy citrom karikákat. A letapadt cuticulát óvatosan kaparjuk fel, szükség szerint vágjuk vissza, majd lakkozzuk.
B.E  ( Crystal Nails )

Címkék: lőrinc műköröm pestszentlőrinc szépségszalon henna pestszentimre 19.kerület körömdíszítés francia manikűr xviii.kerület japán manikűr körömágyhosszabbítás lábműköröm köröm erősítés xix.kerület alkalmi köröm elegáns műköröm zselés műköröm menyasszonyi köröm 18.kerület

Pediköröm építés előtt sose áztassunk, ugyanis a természetes körömlemez megszívja magát vízzel és nem tapad hozzá kellőképpen sem zselé sem pedig porcelán.
A jól előkészített természetes körmöket bevonhatjuk Easy Off zselével - ezzel az anyaggal még a kezdők is hibátlan minőségű munkát tudnak kiadni a kezük alól. Körömdeformitás esetén az optikai korrekciót felsablonozással, normál építő zselével vagy porcelánnal végezzük.
A gyönyörű lábkörmök elkészítése után enyhe csillámos testápolóval krémezhetjük a vendégünk lábfejét - s ezzel egy maximális, prémium kategóriájú szolgáltatást nyújtottunk neki.
Ne feledjük, a munkánk minősége egyben a tevékenységünk élő hirdetése is. A hibátlan látvány meghozza a gyümölcsét új vendégekben és bevétel növekedésben egyaránt.
Ennél izgalmasabb szakmai kihívást egy mezítlábas kaland aligha ígérhet!
B.E. ( Crystal Nails )
 

Címkék: lőrinc műköröm pestszentlőrinc szépségszalon henna pestszentimre 19.kerület körömdíszítés francia manikűr xviii.kerület japán manikűr körömágyhosszabbítás lábműköröm köröm erősítés xix.kerület alkalmi köröm elegáns műköröm zselés műköröm menyasszonyi köröm 18.kerület

Címkék: lőrinc műköröm pestszentlőrinc kispest szépségszalon henna pestszentimre 19.kerület körömdíszítés francia manikűr xviii.kerület japán manikűr körömágyhosszabbítás xix.kerület alkalmi köröm elegáns műköröm fekete ildikó műkörmös menyasszonyi köröm nyersétel 18.kerület

süti beállítások módosítása